Derya Baykal Güzellik Sırları

Reklam
"Her zaman genç kalmak isteyen kadınlar için yeni alternatif çam kabuğu ekstresi… Düzenli kullanıldığı zaman cildin esnekliğini ve canlılığını artıran bu özel ekstrenin tutkunlarından biri de güzelliği ile yıllara meydan okuyan Derya Baykal.

Fransa’da böcek ilaçlarından ve gübreden arındırılmış bir bölge olan ‘Landes de Gascogne’de bulunan bir deniz çam ağacının kabuğundan elde edilen organik ekstre yaşlanmaktan korkanların hizmetine sunuldu.

‘Evelle’ isimli bu gıda takviyesi saç, tırnak ve cilt derken kadınların yanı sıra erkeklerin de tepeden tırnağa gençliğini korumalarını sağlamakta.

Bu özel ekstre, cilt üstüne sürülerek de uygulanıyor ancak bu şekilde emilimin çok etkili olmadığı ortaya çıkmış. Ağız yolu ile alındığı zaman vücut tarafından tam anlamı ile emildiği için çok daha iyi tesir ettiği keşfedildiğinde de hap şekline getirilmiş.



Bu özel ekstrenin nimetlerinden faydalanan kişilerin başında ünlü tiyatrocu Derya Baykal geliyor. Çam kabuğu ekstresini kullandığından beri cildinin daha esnek ve yumuşak, saçlarının daha sağlıklı, tırnaklarının ise daha güçlü olduğunu ifade eden Baykal, bu değişimin çevresindeki kişiler tarafından da farkedilmesinin keyfini yaşıyor.



ÖNCE İNSAN KENDİNİ SEVMELİ

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile görenlere parmak ısırtan Derya Baykal, “Öncelikle insan kendini sevmeli, pozitif olmalı, ruhuna ve bedenini iyi bakmalı, sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalıdır” diyerek güzellik sırlarını da şöyle anlatıyor:

“Mutlaka her sabah bir nar yerim. Artık nar suyu popüler! Ama kaşık kaşık yenmesi taraftarıyım!” diyor. Şeker hastalığı nedeniyle yediklerine çok dikkat ettiğini anlatan Derya Baykal, sofrasından sebze ve meyveleri eksik etmiyor ve bol su içiyor; “Mümkünse sigara içilen ortamlarda bile bulunulmamalı” diyerek sigara uyarısında bulunmayı da ihmal etmiyor.

Günlük hayatta makyajdan uzak duran Baykal, her gün canlı yayına çıktığından ağır televizyon makyajı yapmak zorunda olduğunu üzülerek söylüyor. Fazla makyaj yapmanın cildi çok yıprattığını ifade eden Baykal, “Günlük hayatta çok az allık ve rimel sürmek bana göre yeterli.

Önemli olan cildin temiz ve canlı görünmesi. Kimseye çok fazla makyaj yapmasını tavsiye etmiyorum. Cilt nefes almalı. Asla makyajla yatmamak gerekiyor” diyor."

Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger