Goji Berry Unutkanlık İçin Şifalı Bitkiler

Reklam
"Şifalı bitkiler içinde besin değeri en yüksek ve unutkanlığa birebir alternatif çözüm olan Goji berry meyvesi çok bilinen bir karaciğer hücre koruyucusu olan serebrozid içeriği sayesinde, yüksek toksik etkisi olan klorlanmış hidrokarbonlara karşı karaciğeri dahil koruma sağlar.
Goji berry faydaları saymakla bitmiyor.

Çinde sıcak Goji berry çayı özellikle gebeliğin ilk üç ayındaki kadınlarda sabah sıkıntılarının önlenmesinde kullanılmaktadır. Bu çayın içilmesi hızlı ve etkili bir çözümdür. 60 gram kaliteli goji berry suyunun üzerine sıcak su eklenmesiyle de hazırlanabilir. Goji berry çok uzun zamandır Asya’da kadın ve erkek infertilite (kısırlık) tedavisinde kullanılmaktadır. Özellikle erkeklerde ise, goji berry polisakkaritlerinin sperm hücrelerinin ömrünü uzattığı ve testisteki hücrelerin strese bağlı azalmalarını ve ölümlerini engellediği gösterilmiştir. Goji berry beyin güçlendiricidir. İçerdiği betain kolin maddesine çevrilerek beyindeki hafıza ve hatırlama fonksiyonlarında yer alır."

Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger