Ahmet Maranki'den anne sütünü artırıcı önerileri

Reklam
Anne sütü artırıcı kür
Süt veren annelerin sütünü artırıcı bitkilere değinen Ahmet Maranki bu şikayetlerin annelerin sağlıksız beslenmelerinden (beyaz ekmek, rafine tuz, kepeği alınmış pirinç vb.) kaynaklandığını söyledi.Anne sütünün olmazsa olmaz besin olduğunu söyleyen Maranki bebeklere illa süt verilecekse sulandırılmış keçi sütünün verilmesi gerektiğini söyledi.

Tavsiye ettiği bitkiler
rezene
anason
kimyon
ısırgan yaprağı




Anne sütünü artırıcı 2. önerisi
Ayva ve Armut hoşafını öneren Maranki  Emzirme döneminde bu iki meyvenin her formunun bol miktarda tüketilmesi gerektiğini, susamın dolayısıyla tahin pekmezinin kullanılarak evde hazırlanabilecek tatlılarında(ayva , armut tatlıları) anne sütünü artırıcı etki yapacağını söyledi. Ayrıca Üzüm çekirdeğinin de anne sütünü artırdığını keklerde, ev yapımı ekmeklerde muhakkak kullanın mutfağınızdan eksik etmeyin dedi.

Tiroid hastalarına tiroidinizi sakın aldırmayın diyen Maranki tiroid bu konuda gelecek hafta açıklama yapacağını söledi.

Ahmet Maranki'nin daha öce verdiği tiroid kürü 
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger