Göz Altı Torbaları ve Morluklarında Bitkisel Tedavi -Zerdeçal

Reklam
gözaltı torbalarına ne iyi gelir gözaltı morluklarının tedavisi, göz altı şişliklerine şifalı bitkiler göz altı moraramasına şifalı bitki
Göz altı morluk ve torbalarının kötü görünümünü azaltmaya yardımcı olabilecek bazı bitkisel ev ilaçları vardır, fakat göz altındaki mor halkaların nedeni bir dizi faktöre bağlı olabilir, öncelikle bu rahatsızlığa neden olan faktörleri bilinmelidir.

Gözaltı Mor Halkaların Ortak Nedenleri:

Ciltte İncelme
Göz altındaki deri ince ve hassastır, yaşa bağlı olarak, gözlerinin altında deri ve yağ yastığı incelir bu kan damarlarının belirgin olmasına neden olur ve koyu halka görünümü verir. Cildin zayıflamasının bir diğer olumsuz etkiside daha fazla güneş hasarına neden olmasıdır. Uzun süre direk güneş ışığından kaçınılmalıdır..

Alerji ve Saman nezlesi
Gözlerinin altında mor halkalar polen, toz ve hayvan tüyü gibi havadaki maddelerin alerjik etkisi nedeniyle de olabilir, çünkü insanlar kaşıntılı gözleri sürekli ovar ve göz altı cildinin zayıflamasına yol açarlar. Gıda alerjileri veya hassasiyetleri de bu hasarların oluşmasına katkıda bulunabilir.

Genetik
Gözlerinin altında mor halkalar açık tenli kişilerde daha belirgin olma eğilimindedir.

Sıvı Toplanması
Gözlerinin altında bulunan kan damarları genişlemiş ve tıkanmış olabilir. Aşırı tuz ve sigara kullanımı bu görünümün en sık karşılaşılan nedenlerdir. Sıvı tutulması (örneğin, kalp, tiroid, böbrek, karaciğer hastalıkları) veya damar genişlemesine neden olan ilaçlar bir faktör olabilir.
Devamını Oku »
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger