Kanseri Önleme, Cilt Sağlığı,Tiroid Bezi için Su Teresi

Reklam
Kanseri Önleme. Cilt Sağlığı,Tiroid Bezi, Su Teresi, Akne,cilt lekesi, cilt sağlığı, sivilce, egzema

Su Teresi:
Su teresinin (officinale Nasturtium)antik Yunan döneminden geri giden uzun bir geçmişi vardır. Avrupa'da ve Asya’da yetişen bir bitki olmasına rağmen günümüz de dünya çapında yetiştirilmektedir. Biberli, keskin, mayhoş bir lezzeti, sığ ve sulak alanlarda yetişen, 8 cm uzunluğunda ve genişliğinde yaprakları olan, dört yapraklı beyaz çiçeklidir. Su teresi keskin kokulu ve baharatlı bir bitkidir. Faydalı, yapraklı sebzelerdendir. Multivitamin bakımından oldukça zengindir.

Cilt Sağlığı:
Su teresi lutein ve beta-caratene, UV hasarını önlemede anti-aging (cilt dokusunu ve bağlayıcı hücreleri yenilemek) için gerekli olan deri sağlığını korumada, önemli kaynaklardan biridir. Ayrıca egzama, akne ve genellikle sorunlu cilt tedavisine de yardımcı olur.

Antioksidanlar:
Su teresi, antioksidanları kanseri önlemede önemi büyüktür. Ağır antioksidanlar yaygın ve kanserli lezyonlara neden olan tehlikeli serbest radikalleri durdurarak hücre hasarını önler. Bu aktif antioksidanlar akciğer kanseri için kanser riskini azaltmaya yardımcı olur. C, A, E, ve bir kaç B vitaminleri sigaranın neden olduğu hücre hasarlarını önlemek için özellikle su teresinde ki antioksidan yardımcı olur.
Devamını Oku »
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger