Ayhan Ercan Osman Boşça ve zayıflama çayı açıklaması

Reklam

Ayhan Ercan twitter hesabından Zayıflama çayını kullanarak 5 ayda 36 kilo zayıflayan Osman Boşça ve Zayıflama çayının kullanımı hakkında bilgiler paylaştı.

Ayhan Ercan
‏@ayhanercan


Sevgili Arkadaşlarım ve Takipçilerim
Geçtiğimiz hafta içi Show Tv de yayınlanan Show Clup ve Pazar Sürprizi isimli programlarda Osman Boşça isimli beyefendinin kilo vermesi ile ilgili yayınlanan röportaj sonucunda aşırı talep patlaması yaşanmış bazı bitkiler neredeyse bulunamaz hale gelmiştir. Bazı kötü niyetli ya da yeterinde bilgi sahibi olmayan kişilerin zor bulunan bu bitkiler cimnema ve barut ağacı kabuğu yerine sinameki ve tarçın satmaya çalıştıklarını tespit etmiş bulunmaktayım. Bu gibi nahoş olayların önüne geçmek ve siz tüketicileri korumak adına bu bitkilerin resimlerini aşşağıdaki kısa yolda bulunan fotoğraf albümü içerisinde yayınlıyorum. Bu tarifini verdiğim çayı kullanmak isteyen tüketicilerin öncelikle işini layığı ile yapan Aktar meslektaşlarıma başvurmaları, Kalite tereddütleri söz konusu olduğunda ise TABDER noktalarını tercih etmelerini tavsiye ederim. Osman Bey bu zayıflama yolculuğunda bahsi geçen çayı tüketmekle kalmayıp, öğün aralarında 5-6 tane Altınçilek meyvesi tüketmiş, Akşam yemeklerinde sadece salata tüketmiş, yaşamından şekeri çıkarmış ve günde yarım saatten az olmamak kaydıyla yürüyüş yapmıştır. Bitki çayı demlenerek hazırlanmalı, bir fincan için tepeleme bir tatlı kaşığı bitki karışımı kullanılmalı, ihtiyaç halinde limon kullanılmalı çay asla tatlandırılmamalıdır.Her zaman savunduğum fikirlerimde bir değişme olmamıştır. Kilo problemi olan kişilerin yaşam şekillerini muhakkak düzenlemeleri gerekliliği inancındayım. Kilo vermeye çalışan kişiler muhakkak egzersiz yapmalı, düzenli olarak tükettiği gıdaları bir miktarda olsa azaltmalı, şeker ve şekerli ürünlerden uzak durmalı ve bitki çaylarını destekleyici olarak tüketmelidir. Doğadaki Sağlık isimli kitabımda kilo kontrol bölümünden oldukça geniş yer verdiğim gibi kilo kontrol yöntemleri adına birçok uygulama ve kür mevcuttur. Tıpkı Osman Boşca’nın yaptığı gibi. Bahsi geçen bu çay günde 3-5 fincandan fazla tüketilmemeli, hamileler, emziren anneler ve yüksek tansiyon hastaları tarafından tüketilmemeli ve herhangi hastalık sahibi kişilerde ise hekimleri bilgisi dâhilinde tüketilmelidir. Uyarılarımı dikkate almanız ve bir ömür boyu sağlıklı günler geçirmeniz dileklerimle...

Ayhan Ercanı twitter'dan takip etmek için tıklayın
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger