DR ENDER SARAÇ VE DOĞAL SAÇ BAKIM ÖNERİSİ

Reklam
Saç dökülmeleri ve yıpranmaları için bakım yapılabilcek en ideal dönem yaz dönemi. Sonbaharda saç dökülmeleri çoğaldığından saç bakımı yapmak çok yaralı değildir.Dr Ender Saraç evde saç bakımı yapmak isteyenler için tamamen doğal bir yöntem ile bir saç maskesi tarfi verdi. Yalnız önemli bir hatırlatma yapalım. Bu maske deniz ve güzneş nedeniyle yıpranmış saçlar için de oldukça uygun. Ama Eğer, bunu denize girmeden önde yaparsanız saç  renginizi açacaktır.
GEREKLİ MALZEMELER :
1/2 tatlı kaşığı susam yağı,
1/2 tatlı kaşığı tatlı badem yağı,
1/2 tatlı kaşığı hint yağı
2 ampul E vitamini
2 Ampul bepanthene ampul
HAZIRLANIŞI : Bütün malzemeleri cam veya porselen bir kapta karıştırın. Eğer saçlarınız çok uzun ise ölçüleri iki katına çıkarabilirsiniz.
KULLANIM ŞEKLİ : Elde ettiğinz solüsyonu avuç içiyle saç diplerine masaj yaparak yedirin. Aşırı bastırmamaya özen gösterin. Ilık veya sıcak bir havlu ile sarın 1-2 saat sonra yumuşak bir şampuanla 1 sefer yıkayın. Eğer saçlarınız çok dökülüyor ise haftada 2-3 kez, az dökülüyorsa 1 kez uygulayabilirsiniz.

Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger