PORSELEN GİBİ PÜRÜZSÜZ VE PARLAK BİR CİLT İÇİN

Reklam
İpek gibi yumuşak ve parlak bir cilt istiyorsanız mutlaka maskemizin tarifini okuyun. Evde çok rahatlıkla uygulanabilecek bu maske tarifi size bebek teni yumuşaklığında ve kadife parlaklığında bir cilt sağlayacak. Uygulama kararı size kalmış.
GEREKLİ MALZEMELER :
3 avuç taze gül yaprağı,
1 çay kaşığı dövülmüş ve toz haline getirilmiş ıhlamur yaprağı,
1 çorba kaşığı taze kaymak,
1 tatlı kaşığı süzme bal
1 bardak saf su
Yeteri kadar kestane unu
MASKENİN HAZIRLANIŞI : Taze gül yaprakları, beş dakika, saf suda pişirilerek ateşten indirilir. Ihlamurmur yaprağı tozu, süzme bal, taze kaymak, pişirilen gül yapraklarının içine ilave edilir. İyice karıştırılan karışımın içine kestane unu ilave edillir ve karışım krem kıvamına gelene kadar, bir güzel yoğrulur. Hazırlanan karışım krem kıvamına gelinceye kadar kestane unu ile birlikte yoğrulur. Cildin parlak, nemli ve güzel olmasını sağlayan gül kre­mi, Yüze maske olarak ve tene sürülerek uygulanır. 15-20 dakika  sonra ılık su ile yıkanır. Gül güzellik kremi ve şampuan olarak kullanıldığında saçların ipek gibi parlak ve yumuşak olmasını sağlar.
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger