Reklam
Malzemeler:
4 Yemek kaşığı kına
Yarım su bardağı hibiskus suyu
Yarım su bardağı ceviz yaprağı suyu
Yarım limon
Yarım çay bardağı siyah çay
1 Çay kaşığı kahve
1 Çay kaşığı tarçın
Hazırlanışı:
1 tepsiye kınayı, Ceviz yapraklarını kaynatın koyu renkteki suyunu, koyu renk vermesi için siyah çayı, bildiğiniz türk kahvesini ilave ettikten sonra akşamdan suda ıslattığınız koyu bordo vişne renkteki mekke gülü(hibiskus) bitkisinin suyunu ilave edin daha sonra tarçını karışıma ekledikten sonra 1 çay kaşığı limonu saçı koyulaştırmak için(çok koyu olmasını isteyenler yarım limon kullanabilir) ekliyorsunuz. Tüm karışımı karıştırıp (şırınga ile elinize nakış bile yapabilirsiniz) saça eldivenle uygulayın.Önce saç tellerine en son diplere uygulanıyor.
Reklam