Cilt lekeleri için Bitkisel Tedavi

Reklam
Cilt bakımı bitkisel maskeler sivilce iyi gelen bitkiler cilt lekeleri için bitkisel takviyeler doğum lekesi nasıl giderilir
Cilt lekeleri:

Cilt lekelerinden kurtaran doğal maskeler:
Cilt de lekeleri genellikle akne, hormonal dengesizlik, genetik, yanlış cilt bakımı, kötü beslenme, güneşe maruz kalma ve yaşlanma faktörlere bağlanabilir. Çirkin lekeler vücudun herhangi bir yerinde görülür ama yüz, boyun, omuzlar ve sırt bölgesi en yaygın bölgedir.
Bu lekeleri azaltma ve yok etmek için en iyi evde yapılacak maskeler;

Limon Suyu :
Limon suyu cilt rengini açıcı siyah noktalar ve hiperpigmentasyonu azaltmak için mükemmeldir.

 Sadece limon suyunu yüzünüze sürerek 15-20 dakika bekletip, bol ılık su ile yıkayınız. 1 ay haftada 3 kez deneyin faydasını göreceksiniz.

 Yarım çay kaşığı bal ve yarım çay kaşığı limon suyunu karıştırarak yüzünüze sürünüz. 15-20 dakika bekletip, yıkayınız. Haftada 2 kez tekrarlayınız.

 1 çay kaşığı domates suyu ve limon suyunu eşit miktar da karıştırınız. Daha sonra yarım çay kaşığı yulaf ezmesi ekleyiniz. Göz çevresi hariç tüm yüze tatbik ediniz. 15 dakika bekletiniz. Ve bol su ile durulayın. Haftada 3-4 kez tekrarlayınız.

Domates Suyu :
C vitamini ve antioksidanlar açısından zengin olan domates suyu parlayan ve lekesiz bir cilt için mükemmeldir.

 Domates ikiye bölüp, cildinize masaj yapınız.10-15 dakika bekleyip, soğuk su ile durulayın. Haftada 4 kez uygulayın.
Devamını Oku »
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger