Koltuk Altı, Ter Kokusu için Doğal Tedavi

Reklam
ter kokusu, ter testi, ter tedavisi,ter önleyici ilaç,koltuk altı,genital
Ter Kokusu için Doğal ilaçlar:
   Vücut kokusu yeterince hijyen olmadığı zaman ter vücuda mikro-organizmalar salgılar bunun sonucu olarak da istenmeye kötü kokular görünür. Koltuk altında çok sayıda ter bezleri vardır. Kötü koku üreten alanlardan biridir.
Modern toplumda güzel vücut kokusu önemlidir. Bu kokular olsun ya da olmasın, cazibeyi artırmak için çağımızda deodorant veya ter azaltan önleyiciler kullanarak kokuları gizlemek için büyük çaba harcandığını da bir gerçektir.

Vücut kokusunun nedenleri:
   Özellikle koltuk altı, ayak ve genital bölge, vücut kokusu, çevre koşulları, mikroorganizmaların etkisi gibi sinir bozucudur. Tüm vücudumuzda bulunan erkin ter bezleri termoregülasyon fonksiyonunda önemli katkıda bulunurken apokrin bezleri koltuk altı, kulak arkası, genital bölge, burun çevresi gibi bölgelerde bulunup vücudumuzun karakteristik kokusundan sorumludur. Metabolizmada pek çok bakteri, gelişimi tarafından üretilen ter birikimi kokunun sebeplerindendir. Terleme vücuttan toksinlerin ortadan kaldırılması ve ısı buharlaşması için doğal bir süreçtir. Terleme ergenlik ve 30 yaş dönemlerinde daha etkindir

Fitoterapi: Bitkisel ilaçlar koltuk altı kokularını ortadan kaldırmak için:
Devamını Oku »
Reklam

Uyarı: Bu yayındaki resim, makale ve video vs. Web'de bulunan çeşitli kaynaklardan alınmıştır. Telif hakkı tamamen kaynağa göre düzenledi. Bu konuda bir sorun varsa, buradan bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İLGİLİ YAYINLAR
Disqus Yorumlar
© Copyright 2017 Bitki Rehberi-Şifalı Bitkiler - Tüm hakları saklıdır. - Düzenleme Blogger Eklentileri Destek Blogger